Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято «Феєрія осені»

26 вересня 2018р. у дворі по вул.Симоненка,5-7 за підтримки міського голови Руслана Марцінківа та з ініціативи депутата міської ради Романа Марцінківа відбулося свято «Феєрія осені», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

В цей святковий день для дітей та їхніх батьків було підготовлено багато приємних сюрпризів:5 локацій чекало на кожну дитину, щоб весело провести час. З непідробним інтересом було цікаво спостерігати за тим, як татусі грають у теніс зі своїми синами, мами та їхні донечки малюють і створюють красу з підручних матеріалів. Дитячий спів, сміх, танці та гарний настрій наповнили серця усіх перехожих та глядачів

Музичні вітання лунали від Андріяни Салижин, Влади Онофрійчук та Тетяни Долішньої – учнів вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан). Танцювальна студія «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк) та танцювальна студія «Динамо» (керівник Ельміра Левицька) дарували всім присутнім запальні танці. Діти залюбки брали участь у іграх, танцювальних флешмобах, які провели вихованці дитячого-юнацького клубу «Ринг» Анастасія Прунько, Софія Облещук, Анастасія Павлюк та чарівна Осінь Марта Барило.

На завершення свята всі учасники отримали солодощі від міського голови Руслана Марцінківа

 

Фотогалерея