Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Спортивно-розважальне свято «Спритні та дужі» у мікрорайоні БАМ

byhjkВеселі ігри, естафети, розваги, пісні зазвичай полюбляють всі діти. Вже закінчуються канікули і скоро всі діти з новими силами поринуть у країну знань.

17 серпня 2017 року весело і гамірно було на майданчику у мікрорайоні БАМ. За сприяння міського голови Руслана Марцінківа та депутатів міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Мар’яна Вагилевича та Сергія Абрам’яка відбулося спортивно-розважальне свято «Спритні та дужі».

Щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості та просто відпочити на майданчику зібралося багато дітей та батьків. Чудові пісні дарували вихованці вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан): Ірина Антоняк, Яночка Шушура, Вікторія Лесюк. Ведучими на святі були Марина Стефанів та Діана Прунько – вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук).

Свято, яке організували та провели педагоги-організатори міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Олена Гулька та Володимир Костецький, пройшло на одному диханні, подарувало дітям багато сюрпризів, несподіванок та залишило приємні спогади.

Фотогалерея