Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Спортивно-розважальна програма «Роби як ми, роби з нами, роби краще нас»

P507007307 травня 2011р. о 16.00 год. на площі Ринок міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання презентував святкове спортивно-розважальне шоу «Роби як ми, роби з нами, роби краще нас», присвячене 349-й річниці з дня заснування міста Івано-Франківська.

Увазі гостей, присутніх на святі, було представлено захоплюючі виступи інструкторів та вихованців Івано-Франківської федерації бойових мистецтв з бойових мистецтв з клубів «Мангуста» та «Геркулес» – джиу-джитсу, мікс-файт, філіпіни, Тенсин Седен Каторі Синто-Рю. Велике захоплення викликав у глядачів костюмований виступ клубу історичної реконструкції «Арморіка».  
Естафету показових виступів перейняли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 3, які займаються в секції самбо в клубі «Оріон».
Потім на сцені в жовтому та синьому рингах демонстрували свою майстерність юні боксери спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву фізкультурно-спортивного товариства «Україна» та дитячо-юнацької спортивної школи товариства «Колос», які представляли клуби «Ринг» та «Бойові рукавички».

Фотогалерея