Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Спортивно-розважальна програма «Козацькі забавлянки» біля клубу «Прометей»

12 жовтня до Дня захисника України біля дитячо-юнацького клубу «Прометей» педагог-організатор Христина Микицей провела з вихованцями спортивно-розважальну програму «Козацькі забавлянки».

У програмі взяли участь дві команди, правда, що дівчаток у командах  було більше чим хлопчаків. Перед конкурсними змаганнями проводилась для  них гра розминка «Голова, плечі, коліна, пальці». Змагання проводились із таких видів : «Переправа», «Попади в ціль», «Стоніжка»,  «Хто швидше намалює козака», «Затанцюй гопак».

Між конкурсними завданнями ведучі свята Настя Любчик та Альбіна Фреїв провели флешмоби «Козацький гопак», «Сонце нам сяє», «Україно, привіт!» та «Я, ти, він, вона – Україна в нас одна», а педагог-організатор Христина Микицей –  вікторину  «Історія нашого народу».

Ми впевнені, що надалі діти будуть розвиватися та вивчати історію нашого народу, дружити зі спортом і стануть гідними захисниками нашої держави.

На завершення спортивно-розважальної програми діти отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.   

 

Фотогалерея