Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Спортивне свято «В здоровому тілі – здоровий дух»

10 вересня 2018 року у дитячо-юнацькому центрі відбулося спортивне свято присвячене дню фізичної культури та спорту «В здоровому тілі – здоровий дух», яке організувала педагог-організатор Ангеліна Василів.

Діти мали змогу взяти участь у п’яти естафетах та показати які вони сильні, витривалі та спритні. Переможці естафет зібрали дуже повчальне прислів’я: «Життя – це рух, рух – це спорт».

Для всіх учасників та глядачів свята виступали талановиті співаки з вокальної школи «Crystal Voice» Денис Дутка та Яна Шушура. Красивий боді-арт на щічках та долоньках дарувала діткам керівник гуртка «Студія образотворчого мистецтва» Надія Йосепчук. Веселі та запальні флеш-моби провели ведучі Альбіна Фреїв, Анастасія Любчик та Діана Прунько.

Також під час свята керівники гуртків, які працюють на базі дитячо-юнацького центру, підготували виставку та записували всіх бажаючих дітей займатися у гуртках.

         Наприкінці свята всі діти пригощалися солодощами, які надав міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея