Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Спілкування в колі друзів на тему: «Перший подих зими. Плюси і мінуси» в клубі «Юність»

Photo0174Ще осінь, але вже випав перший сніг. Для когось це неймовірна радість і втіха, а для когось несподіванка і великі клопоти, адже снігу насипало дуже-дуже багато!

І ось, 14 листопада 2016 року в дитячо-юнацькому клубі «Юність» міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбулося спілкування в колі друзів на тему: «Перший подих зими. Плюси і мінуси».

Перший сніг несподівано подарував дітям додатковий вихідний день. Це викликало у них неймовірну радість і позитивні емоції. Після по-справжньому зимових розваг на свіжому повітрі, засніжені і веселі діти завітали в клуб погрітися, попити гарячого чаю з печивом від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання та поспілкуватися в колі друзів.

Спілкування було жваве і веселе. Кожен ділився своїми враженнями. Емоції переповнювали дітей. І як наслідок, перший сніг викликав у них більше плюсів, аніж мінусів.

Педагог-організатор Галина Білик розповіла дітям, що перший сніг це не тільки радість. Від великої кількості снігу попадало багато дерев, замело дороги, пошкодило лінії електропередач і т.д., тому треба бути дуже уважними на дорозі.

Фотогалерея