Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважально-ігрова програма «Забави юних козачат»

  Ми роду козацького діти,

Ми любимо сонце і квіти

 І сонце нам шле свій привіт.

 Ми роду козацького діти,

Землі української цвіт.

         10 жовтня 2019 року напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці,  дня українського козацтва та  дня захисника України вихованці  дитячо-юнацького клубу «Глобус» доводили, що вони є нащадками славного козацького роду, що в їх  жилах тече кров сміливих, відважних та  вільних козаків.        

         Розважально – ігрова програма «Забави юних козачат», яку підготувала педагог-організатор Наталія Тимофєєва, була насичена різноманітними конкурсами та  змаганнями «Снайпер», «Збираємо урожай», «Козаки-вершники»,  «Засвіти вежу», «Доставка цінних пакетів»,  під час яких діти продемонстрували фізичну міць, кмітливість та винахідливість. А в конкурсі «Козацька кмітливість» діти мали можливість не тільки  проявити свої знання з історії козацтва, а ще й отримати солодкий приз за правильну відповідь.

         Запальні флешмоби від Малкіної Анастасії, Софії Облещук та Павлюк Анастасії, вихованців гуртка Молодіжний клуб «Happy team»,  подарували всім присутнім позитивні емоції та веселий настрій.

         Ведучими  були Анастасія  Павлюк  та Софія Облещук.

По закінченню розважально-ігрової програми кожний учасник отримав солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея