Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважально-ігрова програма «Покрова – мати козацька»

10  жовтня 2019р. біля дитячо-юнацького клубу «Прометей» відбулася розважально-ігрова програма «Покрова – мати козацька», яку підготувала педагог-організатор Христини Микицей. Змагання проводив головний суддя змагань  педагог-організатор Володимир Костецький.

Метою проведення забав було: формування  у дітей навичок здорового способу життя, виховання любові до традицій українського народу, розширювати знання у дітей про козацтво, виховувати почуття дружби,  колективізму, взаємодопомоги. Також  діти мали можливість позмагатися у силі, спритності, кмітливості і просто відпочити.

У програмі козацьких забав брали участь  команди: «Дзвіночки» і «Берегиня» з клубу «Прометей» та команда «Січові стрільці» з клубу «Богатир».  Вихованець клубу  «Прометей»  Василь Стефанів із студії естрадного співу «Мері» (керівник Марина  Стефанів) розпочав святкову програму піснею «Я люблю Україну свою».

Ведучі Альбіна Фреїв та Анастасія Любчик проводили танцювальні флешмоби, щоб підняти бойовий дух та настрій учасників команд. На свято завітали також працівники бібліотеки №6 та розповіли коротко про відзначення свят 14 жовтня.

В програмі свята було 5 конкурсних завдань: «Переправа по купинах», «Як козаки відстань долали», «Хто швидше намалює козака?», «Як козаки збирали урожай», «Повзунець». Впродовж проведення козацьких забав звучали козацькі пісні, а вихованці  клубу спортивного танцю «Динамо» продемонстрували свої танцювальні здібності (керівник  Ельміра Левицька).

На завершення свята педагог-організатор Христина Микицей роздала всім  солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея