Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважально-ігрова програма «Нумо, дівчата!» в клубі «Сучасник»

Весело та цікаво розпочали свої осінні канікули вихованці дитячо-юнацького клубу «Сучасник». В перший день канікул 30 жовтня 2017 р. педагогом-організатором Марією Бережанською в клубі для них була проведена розважально-ігрова програма «Нумо, дівчата!».

За вікном було по-осінньому холодно і вітряно, а в клубі було по-справжньому гаряче та весело. Адже між собою змагалися дві команди дівчат в різноманітних цікавих конкурсах та змаганнях, які для них проводили ведучі заходу Людмила Русанова та Катерина Герич.

Не забули і про хлопців, які спочатку були вболівальниками, а потім і самі стали учасниками веселих розваг. Ну а в запеклій боротьбі перемогла команда «Сонечко» (капітан команди Ольшановська Юля). Не обійшлось і без танців: вихованці танцювальної студії «Арт Данс» (керівник Наталя та Сергій Дехтяр) подарували всім присутнім запальний хіп-хоп, а на завершення вихованка клубу Ангеліна Бойко провела захоплюючий танцювальний флешмоб.

Діти отримали солодкі призи від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання та море позитивних емоцій і хороший настрій.

Фотогалерея