Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято на дитячому майданчику по вул. Короля Данила, 7а

26 червня 2017 року на дитячому майданчику по вул. Короля Данила, 7а за підтримки міського голови Руслана Марцінківа відбулася святкова розважальна програма «Молодь єднає Україну».

Діти та дорослі весело та цікаво провели свій час. Музичні вітання лунали від учениць вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан) Домініки Дем’яник, Лілії Хільчук і маленьких вихованок з дитячо-юнацького клубу «Бойові рукавички»: Анастасії Пронюк, Вікторії Дякун та Ангелінки Григорчук.

Чудові, запальні танцювальні композиції виконали вихованці клубу спортивного танцю «Динамо» з клубу «Прометей» (тренер Ельміра Левицька), танцювальної студії «Арт-данс» з клубу «Золота ракетка» (керівники Наталія та Сергій Дегтяр) та ЦЕВ «Кармен» (керівник Лілія Клюс).

Ведучі свята Ангеліна Твердохліб та Лілія Хільчук провели для дітей веселі ігри. А боді-арт, який з радістю наносила на ручки і щічки діток керівник гуртка «Студія образотворчого мистецтва» Надія Йосепчук, розважив дітей та додав яскравих і незабутніх емоцій.

Фотогалерея