Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято «В Європу ми несемо нині знамена наші жовто-сині»

24 жовтня 2018 року в дитячо-юнацькому клубі «Легінь» міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбулося розважальне свято «В Європу ми несемо нині знамена наші жовто-сині».

Драйвові флешмоби з Анастасією Любчик та Альбіною Фреїв (гурток «Молодіжний клуб «Happy team», керівник Д.Прунько), угорський танець («Галицька веселка», керівник Г.Ільчук ), пісні у виконанні Алінки Русин, Вікторії Онофрійчук, Анни та Вікторії Лопушанських, Анастасії Хромей з вокальної школи «Crystal Voice» (викладачі І.Шабан та В.Яремчук) та образи України та Європи, які гармонійно відтворили Вікторія та Анна Лопушанські, не тільки збагатили знання дітей, а й подарували присутнім позитивний настрій.

В ролі ігромайстра дебютувала Діана Кротенко, яка під відому німецьку пісню «Ich habe» провела флешмоб. А щедра піцайола Вікторія Онофрійчук прибула з сонячної Італії, щоб пригостити дітей піцою.

Мандрувати стежками по Європі допомагали чарівна та енергійна Марта Борищак та весела і кмітлива Вікторія Болгар. А запросила всіх у віртуальну подорож педагог-організатор-методист клубу «Легінь» Любов Савчук.

На завершення традиційно всі учасники свята отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея