Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято «Остання акорди літа» біля ДЮЦу

27 серпня 2020 року біля дитячо-юнацького центру відбулося розважальне свято «Останні акорди літа», яке організувала педагог-організатор Ангеліна Василів.

На святі лунали музичні вітання від юної зірочки Даринки Гурик з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан), а також від талановитих Лізи Тимофійчук, Вікторії Малкіної зі студія естрадного вокалу «Mary» (керівник Марина Стефанів).

Ігромайстри  та ведучі свята Альбіна Фреїв, Анастасія Любчик та Катерина Фіртась з молодіжних клубів «New stars» (керівник Марина Сиефанів) і «Lucky» (керівник Анна Стецюк) залучали дітей до рухливих танцювальних флешмобів та естафет, і тим самим подарували всім присутнім веселий, святковий настрій.

Директор Центру дозвілля Зваричук Леся звернулася до всіх присутніх з привітальними словами та запросила дітей з 1 вересня у дитячо-юнацькі клуби Центру. Також на святі був присутній депутати міської ради Олег Капустяк,  який привітав всіх присутніх з річницею від дня народження Івана Франка.

Всі учасники свята отримали гарний настрій та солодощі від міського голови і міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея