Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято «Останні акорди літа» у дворі по вул. Кисілевської

30 серпня 2018р. на вул. Кисілевської 40-42  за підтримки міського голови Руслана Марцінківа відбулось розважальне свято «Останні акорди літа», організоване міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

На свято завітав голова міста Руслан Марцінків та побажав дітям весело та цікаво провести останні літні дні, щоб повернутись за шкільні парти з натхненням та новими силами.

Цього сонячного дня на майданчику зібралось багато дітей та дорослих, щоб  активно і з позитивним настроєм провести літо. Діти з великим задоволенням брали участь у веселих іграх, забавах, танцювальних флешмобах з ведучою свята Діаною Прунько та вихованцями гуртка «Молодіжний клуб» Анастасією Любчик, Альбіною Фреїв, Софією Облещук, Настею Прунько. А боді-арт на щічках та долоньках дітворі малювала керівник гуртка «Студія образотворчого мистецтва» Надія Йосепчук.

Музичні вітання глядачам дарували Домініка та Андріяна Салижин з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан). Драйвовий танець виконали вихованки з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк). 

На завершення свята вже традиційно всі учасники отримали солодощі, а глядачі багато позитивних вражень.

 

Фотогалерея