Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято «Квітковий диво грай»

20 червня 2018 року на дитячому майданчику у затишному дворі Довга, 85 – Бельведерська, 44, 46, 48,50 – Манюха, 1 відбулося розважальне свято «Квітковий диво грай», яку організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа.

На святі з привітальним словом до дітей та мешканців мікрорайону звернувся керівник осередку всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олександр Качанко.

Веселі ігри, танцювальні флешмоби та банси, виступи талановитих вихованців з дитячо-юнацьких клубів Центру, спортивні змагання (педагог-організатор Володимир Костецький), конкурс малюнку на асфальті (педагог-організатор Христина Микицей), розмальовані дитячі щічки (керівник студії «Веселка» Надія Йосепчук)  надали дітям позитивного літнього настрою. 

Пісенні вітання дарували вихованки дитячо-юнацького клубу «Легінь» Марічка Кенюк та Тетяна Долішня з вокальної школи «Crystal Voice». Глядачі гучно аплодували учасницям колективу «Арт-данс» з дитячо-юнацького клубу «Мангуста», які виконали запальну танцювальну композицію в стилі хіп-хоп.

Ведучими свята були Марічка Кенюк, Діана Прунько та вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук).

Свято пройшло весело, цікаво та драйвово.

Фотогалерея