Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято «Барвисте літо»

6 липня 2021 року в дворі по вулиці Г. Мазепи, 66-66а відбулось розважальне свято «Барвисте літо», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за ініціативи депутата міської ради Сергія Абрам’яка та за сприяння міського голови Руслана Марцінківа.

На свято завітав міський голова Руслан Марцінків та депутат міської ради Сергій Абрам’як, які виступили перед присутніми з привітальним словом.

Вихованці «Молодіжного клубу «Happy team» (керівник Діана Прунько) веселили та розважали усіх присутніх запальними рухограйками та флешмобами , а музичні вітання дарували Софія Прунько та Анюта Романів зі студії естрадного вокалу «Мері» (керівник Марина Стефанів).

Яскравий боді- арт від керівника студії образотворчого мистецтва «Арт-клас» Надії Йосепчук прикрасив долоньки всіх бажаючих. Ведучими свята були Анастасія Прунько та Анастасія Павлюк.

На завершення розважального свята всі присутні отримали солодощі від міського голови Руслана Марцінківа, а ще гарний настрій та позитивні емоції.

Фотогалерея