Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальне свято «Барвиcте літо в нашому дворі»

08 червня 2018р. на дитячому майданчику у дворі на вул. Коновальця, 132-136 відбулося розважальне свято «Барвиcте літо в нашому дворі», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа.

На свято завітали міський голова Руслан Марцінків, та депутат міської ради Олег Капустяк, які звернулися з привітальними словами до дітей та мешканців мікрорайону.

В програмі свята були веселі ігри, танцювальні флешмоби та банси, виступи талановитих дітей з дитячо-юнацьких клубів Центру.

Пісенні вітання лунали від учениці вокальної школи «Crystal Voice» Марічки Кенюк та від вихованки дитячо-юнацького клубу «Юність» Мілани Яцків. Танцювальні колективи «Енергія» та «Кармен» (тренер Лілія Клюс) дарували всім присутнім на святі потужну енергетику сучасних танців.

Діти залюбки брали участь у іграх, танцювальних флешмобах та бансах, які проводили вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук) та ведучі свята Діана Прунько і Марічка Кенюк.

 

Фотогалерея