Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розважальна шоу програма «Музика як стиль життя»

25.10.2018 р. в дитячо-юнацькому клубі «Прометей» педагог-організатор Христина Микицей для вихованців клубу та дітей мікрорайону організувала розважальну шоу програму «Музика як стиль життя».

Музика у житті кожної людини посідає особливе місце, деякі люди живуть музикою.

Назви команд та конкурсні завдання для учасників були зовсім невідомі. Із чорного ящика каптани команд витягували  назву команди. У конкурсі взяло участь три команди із цікавими назвами у музичному стилі: «Троїсті музики», «Скрипалі», «Баяністи».

Конкурсними завданнями для дітей були - «Вгадай мелодію», «Музична панорама», «Співай», педагог-організатор провела із дітьми «Музичну вікторину».

Музична пауза між конкурсними завданнями звучала від вихованців студії естрадного вокалу «Mary», керівник Марина Стефанів.

За підсумками конкурсної програми та за кількістю балів журі визначили:

І – місце отримала команда «Баяністи»;

ІІ – місце виборола команда «Скрипалі»;

ІІІ – місце посіла команда «Троїсті музики».

Під час проведення розважального шоу для дітей музика була засобом виховання. Лікарі стверджують, що дитина, яка ще до народження «слухає» гарну класичну музику, матиме різнобарвні здібності і врівноважений характер. Отже, музика є невід’ємною частиною духовного світу людини.

Захід для дітей був дуже цікавий із цікавою конкурсною програмою.

На завершення заходу команди отримали виготовленні власноруч медальки із назвою кожної команди та солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея