Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Розпочала роботу літня школа народних ремесел

DSC 032816 червня 2014 року на базі дитячо-юнацьких клубів «Ровесник» та «Ліра» розпочала свою роботу літня школа народних ремесел для дітей та молоді міста, яка діє в рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва як одного із найстаріших елементів економічного зростання» і фінансується з коштів ЄС. Школа діятиме до 13 липня.

Організаторами літньої школи є відділ економічного та інтеграційного розвитку МВК та  міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Учасниками літньої школи є активісти дитячо-юнацьких клубів та діти пільгових категорій, які відвідують клуби Центру. До роботі в школі залучені кваліфіковані педагогічні працівники, які навчатимуть дітей  елементам вишивки, бісероплетіння;  знайомитимуть із традиціями українського народу, фольклором; розповідатимуть про розвиток бізнесу в культурній сфері, про роль культури в екологічному розвитку країни. Учасники школи навчаться виготовляти предмети побуту, вироби з глини, соленого тіста, ознайомляться з технікою квілінгу, декупажу, віражною технікою, а також зроблять свій внесок, провівши екологічну акцію по очистці берегу річки Бистриця Солотвинська.

Фотогалерея