Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Родинне свято «Привіт, літо!» у дворі по вул.Ленкавського,1-3 – Бельведерська, 63

07 червня 2019 року у дворі за адресою вул. Ленкавського,1-3-Бельведерська,63 відбулося родинне свято «Привіт, літо!», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за сприяння міського голови Руслана Марцінківа.

На свято завітала керівник депутатського корпусу Оксана Савчук, яка звернулася з привітальним словом до дітей та мешканців мікрорайону.

В програмі свята були веселі ігри, танцювальні флешмоби, виступи талановитих дітей – вихованців дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Пісенні вітання лунали від Олега Николаїва, Домініки Дем’яник, Анастасії Хромей з вокальної школи «Crystal Voice» (кер. Ірина Шабан) та Данути Номгаудіс зі студії естрадного вокалу «Mary» (кер. Марина Стефанів). Вихованці танцювальної студії «Арт-Данс» (кер. Наталія та Сергій Дехтяр) подарували всім присутнім запальний сучасний танець. Діти залюбки брали участь у рухливих іграх з парашутами та м’ячами, в танцювальних флешмобах, які проводили ведучі свята Юлія Кушнерик, Яна Стефанюк та Данута Номгаудіс.

 

Фотогалерея