Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Родинне свято «Привіт, літо!» у дворі по вул. Короля Данила

7 червня 2019 року на дитячому майданчику у дворі за адресою вул.К.Данила, 14, 14-а, 16 відбулося родинне свято «Привіт, літо!», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та керівника депутатського корпусу Оксани Савчук. Адже літо – чудова пора року, час канікул, розваг і відпочинку.

На свято завітали міський голови Руслан Марцінків та керівник депутатського корпусу Оксана Савчук, які звернулися з привітальним словом до дітей та мешканців мікрорайону.

Веселі пісні лунали від Андріяни Салижин з вокальної школи «Crystal Voice» та Марії Брус, Олександри Данильців, Світлани Ракути зі студії естрадного вокалу «Марічейка» (кер. Любов Полякова), а вихованці танцювального колективу «Арт-Данс» (кер. Наталія та Сергій Дехтяр) подарували всім присутнім запальний хіп-хоп.

Неймовірні емоції, веселий сміх та море позитивних емоцій викликала у дітей участь в іграх з парашутами та м’ячами і танцювальних флешмобах, які проводили Юлія Кушнерик, Яна Стефанюк та Данута Номгаудіс.

Ведучими свята були Юлія Кушнерик та Яна Стефанюк.

        

Фотогалерея