Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Родинне свято «Привіт, літо!» у дворі по вул. Хіміків, 15, 15-а

19 червня 2019 року на дитячому майданчику у дворі за адресою вул.Хіміків, 15, 15-а, 15-б, 17, 17-а, 17-б було гамірно та весело під час родинного свята «Привіт, літо!», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа.

На свято завітав міський голова Руслан Марцінків, які звернувся з привітальним словом до дітей та мешканців мікрорайону.

Веселі пісні лунали від Сніжани Глушак, Юліани Криль з вокальної школи «Crystal Voice» та Данути Номгаудіс з студії естрадного вокалу «Мері». Запальний хіп-хоп всім присутнім подарували вихованці танцювального колективу «DSS».

Неймовірні емоції, веселий сміх та море позитивних емоцій викликала у дітей участь в іграх з парашутами та м’ячами і танцювальних флешмобах, які проводили ведучі свята Данута Номгаудіс та Оксана Пліхтяк.

Розважалися не тільки діти, але й дорослі, демонструючи свої неабиякі вокальні дані під час караоке. Це було справжнє родинне свято, де панували мир, любов та взаєморозуміння.

Фотогалерея