Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Родинне свято біля Храму Вознесіння Христового

5 червня 2019 року вихованці міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання мали змогу розділити радість святкування храмового свята. На запрошення настоятеля Храму Вознесіння Христового о. Івана Саса та  о.Андрія Заліського, що у військовому містечку, працівники Центру організували гарне родинне свято для парафіян і жителів мікрорайону за участю юних артистів з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан) та студії естрадного вокалу «Марічейка» (керівник Любов Полякова).

На свято завітав міський голова Руслан Марцінків та керівник депутатського корпусу Оксана Савчук, які виступили з привітальним словом та гарними побажаннями.

Всі присутні з великим задоволенням слухали виступи Анни та Вікторії Лопушанських, Олега Микитюка, Марічки Тузяк, Діани Шинкарук, Олега Николаїва, Аліни Русин, Анастасії Хромей, Катерини Мазурик, Влади Онофрійчук, Анастасії Павлик, Денис Наталії, Марії Кенюк, Сніжани Глушак, Юліани Баралецької, Марії Брус, Світлани Ракути, Олега Ольховського. Для найменших  гостей  ігромайстри Юлія Кушнерик та Оксана Пліхтяк (гурток «Молодіжний клуб «Ігромайстер») провели запальні веселі флешмоби. Ведучими свята були чарівні Ангеліна Твердохліб та Марія Кенюк.

На таких святах завжди по родинному тепло та затишно.

 

Фотогалерея