Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Родинна вітальня «Любов’ю дорожити вмійте»

12 квітня 2022 р. педагог-організатор Христина Микицей  провела з вихованцями  дистанційне онлайн заняття на цікаву тему «Любов’ю дорожити вмійте».  

Метою заняття було виховувати любов і повагу до членів своєї сім'ї, сприяти тісному контакту і взаєморозумінню між батьками та дітьми та формувати відчуття гордості за свою батьківщину та всю Україну.

Педагог-організатор запропонувала дітям  на початку заняття прослухати, легенду  та  сучасну притчу про маму, чи завжди нам вистачає терпимості у стосунках з рідними? Саме така тема сьогодні хвилює нас усіх, як зберегти родинні відносини в сім’ях під час війни в Україні. Все повинно починатись з любові – любов до світу, до держави, до людей, до науки, до справи, до себе, до навколишнього середовища, до природи, до друзів, до сім’ї, яка починається з любові матері, з моменту, коли вона дізнається, що  Бог благословив її стати мамою.

Життя – це велика радість  і людині у цьому допомагають Віра, Надія, Любов. У сім’ї трапляються непорозуміння, конфлікти, образи. Але справжня любов вища за всі ці негаразди, бо кожен з нас може принести краплю добра у цей світ, і він стане кращим.  Любов – це вчинки, щоденні, маленькі, які мають велике значення!  Сім’я займає особливе місце в житті кожної людини На світлинах діти із своїми родинами, в яких вони живуть щасливо,  із своїми звичаями та традиціями.

Фотогалерея