Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Простір активного дозвілля» на площі Міцкевича

16 вересня 2018 р. на площі Міцкевича відбувся воркшоп «Простір активного дозвілля», організований міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Воркшоп відбувався в рамках проекту «Розумний туризм в Івано-Франківську (SMART TOURISM)», що реалізується виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та ГО «Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр» за підтримки Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Протягом п’яти годин діти разом з батьками активно провели свій вільний час, взявши участь у майстер-класах з квілінгу, битві бейблейдів, цікавих іграх з парашутом, велетенськими кубиками, доміно, малювали крейдою на бруківці, спробували свої здібності у «Шоу кубіка-Рубіка», танцювальних флешмобах та інших сімейних розвагах.

Найактивніші учасники воркшопу, які взяли участь у більшості майстер-класах та конкурсах, отримали сертифікат «Лідера активного дозвілля» та солодкі подарунки від директора Центру Лесі Зваричук та талісмана Центру Веселого Бі-ба-бо.

Запальні танцювальні композиції дарували учасникам свята вихованці клубу «Мрія» з танцювального колективу «Libra» (керівник Лілія Глива), клубів «Мангуста» та «Сучасник» з танцювальної студії «Арт-данс» (керівники Наталія та Сергій Дехтяр), клубів «Гарт» та «Оріон» з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк), клубу «Прометей» з клубу спортивного танцю «Динамо» (тренер Ельміра Левицька). Музичні вітання лунали у виконанні вихованців дитячо-юнацького центру та клубу «Легінь» з вокальної школи «Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан).

Ведучими свята були Ангеліна Твердохліб, Діана Прунько, Людмила Хома та Марічка Кенюк.

Всі учасники свята отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, а глядачі масу позитивних емоцій.

Дякуємо всім за активну участь у нашому святі, за вашу неймовірну енергію та позитив і пам’ятайте, що активно відпочивати всією родиною набагато корисніше, ніж сидіти вдома біля телевізора.

 

Фотогалерея