Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Про міжнародний літній табір для старшокласників

Відповідно до листа Громадської організації «Вчителі за демократію та партнерство» від 07.06.2019р. «Щодо міжнародного літнього табору для старшокласників «Практикуй сталий розвиток»  Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради доводить до Вашого відома, що в рамках всеукраїнського освітнього проекту «Збудуй своє майбутнє» громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство» спільно з німецьким фондом ChildFund Deutschland запрошують старшокласників 13-17 років до участі в міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», що відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня 2019 року.

Участь у таборі – на конкурсній основі, подати заявку можна до 25.06.2019року.

Упродовж п’яти днів табору 50 старшокласників, які пройдуть конкурсний відбір, з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній  «Open Space конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії. На дітей чекають командні проекти, обмін міжнародним досвідом та практика англійської мови.

Табір відбуватиметься на території готелю-курорту «Коруна» с.Татарів Івано-Франківської області. Участь у таборі  безкоштовна: організатори покривають учасникам витрати на квитки, трансфер, проживання в готельних номерах, харчування та навчання.

Для участі в конкурсі щодо літнього табору учням потрібно до 25.06.2019р. заповнити он-лайн анкету (bit.ly2IvBcfs), а також на сайті tdp.org.ua (в новині про табір). Основні критерії відбору: знання англійської мови, мотивація, досвід участі у проектах, заходах, пов’язаних зі сталим розвитком: екологічні ініціативи, кліматичні зміни, енергоефективність, ресурсозбереження тощо.

Оголошення результатів конкурсного відбору відбудеться 01.07.2019 року.

Контактні телефони координаторів проекту: 0635230748 Микита Андрєєв,

                                                                                   0955340981 Олена Харченко,

 teachersdp@gmail.com