Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Привітання з Днем міста від вихованців Центру

DSC 006606 травня 2017р. на площі біля пам’ятника І.Франка керівники гуртків міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Надія Йосепчук, Христина Бик, Лілія Шевчук та Галина Щербан провели мастер-класи для дітей, а вихованці з дитячо-юнацьких клубів взяли участь у святковому концерті до Дня міста, організованому Департаментом освіти та науки, який проходив в рамках дитячо-юнацького Фестивалю «Таланти землі Галицької».

Музичні вітання дарували глядачам вокальний гурт «Марічейка» та Марина Стефанів (керівник Любов Полякова), Ярина Тарас, вихованці дитячо-юнацького центру та клубу «Легінь» з вокальної школи «Crystal Voice»: Анна та Вікторія Лопушанські, Анастасія Рудик, Юлія Буній, Лілія Хільчук, Вікторія Онофрійчук, Ірина Антоняк та викладач Галина Рудик.

Запальні композиції виконали вихованці дитячо-юнацького клубу «Мрія» з танцювальної студії «Лібра» (керівник Лілія Глива), дитячо-юнацького клубу «Гарт» з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк), дитячо-юнацького клубу «Прометей» з клубу спортивного танцю «Динамо» (тренер Ельміра Левицька).

Фотогалерея