Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Поезія – це сила чарівна, що музикою серце надиха»

21 березня 1999р. в світі відзначають Всесвітній день поезії. З нагоди цього свята креативні люди збираються разом, щоб поділитися власними поезіями та висловити свої почуття і емоції. Про тих, хто дарує оточуючим тепло серця, добрий настрій, хто словом доносить до нас красу і велич рідного краю, збуджує замисли і почуття, розповіла бібліотекар Подолецька Г.І. Кожен вірш — це сповідь поета, незабутній епізод з його життя.

23 березня 2018р. вихованці клубу «Прометей», читачі бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188), мали змогу у цьому переконатись на годині поетичного слова «Поезія – це сила чарівна, що музикою серце надиха». На заході був присутній поет Андрій Гелета, який познайомив присутніх із своєю творчістю та планами на майбутнє. Розповів, що він є інтернет-поетом. Діти із задоволенням слухали його вірші на різну тематику. Присутні зачитували свої вірші, і нехай, це перші спроби, проте – написані від душі. А також декламували вірші Л.Костенко, Т.Шевченка, П.Тичини, В.Симоненка та інших.

Під час чаювання з цукерками діти в дружній атмосфері ділились враженнями про захід. Всім було весело,  цікаво, а найголовніше, що ніхто не залишився байдужим.

Фотогалерея