Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Поетична вітальня до роковин Лесі Українки «Нехай мої співи літають по рідній коханій моїй стороні»

26.02.2019 р.  вихованці  дитячо-юнацького клубу «Прометей» із педагогом-організатором Христиною Микицей завітали до бібліотеки №6 на  поетичну вітальню, присвячену річниці Лесі Українки – «Нехай мої співи літають по рідній коханій моїй стороні».

Винятково велике значення творчості Лесі Українки в історії української літератури полягає в тому, що вона збагатила українську поезію новими темами й мотивами. Поетична вітальня проводилась з метою розширити знання вихованців про життя і творчість Лесі Українки, формувати вміння відчувати емоційний зміст поезій,  висловлювати свої думки, викликати захоплення великою силою волі поетеси.

Лірична героїня, стримуючи гордість, плаче, щоб не сміятись, однак сильною є та людина, яка не піддається гострій зброї сміху. Через багато років залишається такою, як у дитинстві, мужньою, сильною, стриманою.

Працівник бібліотеки Галина Подолецька коротко розповіла дітям  автобіографію Лесі Українки та провела з ними цікаву вікторину по творчості Лесі Українки.

Діти читали вірші Лесі Українки та переглянули оформлену книжкову поличку  «Серед живих жива» до дня народження Лесі Українки.

Цікаво і змістовно пройшла поетична вітальня для дітей.

 

Фотогалерея