Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Підведено підсумки загальноміського конкурсу серед учнівської молоді «Казка про воду»

IMG 034616 березня 2012 року в актовій залі ЗШЛ № 23 Івано-Франківський міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, управління освіти і науки міськвиконкому та громадська організація «Центр муніципального та регіонального розвитку – Ресурсний центр» в рамках проекту «Сприяння екологічній обізнаності населення з метою виховання відповідального ставлення до водних ресурсів, як необхідної умови сталого розвитку регіону» підвели підсумки загальноміського конкурсу серед учнівської молоді «Казка про воду».

Почесними гостями даного заходу були директор ГО «Центр муніципального регіонального розвитку – Ресурсний центр» Уляна Сидор та спеціаліст цієї ж ГО Олег Федоришин.

Вода - найдивовижніше і найпоширеніше природне з'єднання - джерело життя на Землі. Вона - невід'ємна умова існування, здоров'я і активної діяльності людини. Вода присутня у всіх оболонках Землі, вона проникає в усі місця, де живе людина і всі живі істоти. У всіх рос­линах і тваринах є вода, людина також складається з води на 70%. Якщо брати до уваги той ступінь важливості в життєдіяльності людини і всього живого на Землі, яку має вода, то отримані результати підтверджують тезу про те, що вода - одне з най­більш дорогоцінних скарбів нашої планети.

Фотогалерея