Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Педагогічний воркшоп «Позашкільна освіта у час війни: виклики та перспективи сьогодення»

Відповідно до річного плану роботи Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання (директорка Леся Зваричук) 6 жовтня відбувся педагогічний воркшоп «Позашкільна освіта у час війни: виклики та перспективи сьогодення».

Леся Зваричук презентувала роботу колективу Центру, який на її думку є прикладом стійкості, витривалості, креативу та життєздатності. Анна Стецюк презентувала проект «Простір емоційного здоров’я». Виховний простір Центру, як платформу зростання особистості дитини представила заступник директора з навчально-виховної роботи В.Глива. Про національно-патріотичне виховання підростаючого покоління в призмі організації виховних та розважальних заходів в дитячо-юнацьких клубах Центру розповіли завідувач відділу Ю.Шабан та культорганізатор О.Цвірінько. Тімбілдінг «Згуртований колектив – основа успішності закладу»    провела тренер НУШ, завідувач відділу методичного З.Галас.

Завершився захід відкритим мікрофоном, де колеги у дружному колі поділилися власними рецептами як знаходитися у ресурсному стані під час війни.

 

Фотогалерея