Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Онлайн гра-вікторина до Дня сміху «Сміх це здоров’я»

Сміх – це ліки від усіх недуг

Педагог-організатор Христина Микицей  1 квітня  запропонувала вихованцям клубу долучитись  і  провести весело та цікаво онлайн гру-вікторину до Дня сміху «Сміх це здоров’я».

Метою онлайн гри-вікторини було ознайомити вихованців клубу «Прометей» з жартівливими традиціями українського народу, розвивати у дітей дотепність, почуття гумору, творчі здібності; виховувати бажання дарувати іншим веселий настрій, позитивні емоції. Учасники онлайн вікторини взяли участь у запропонованих різноманітних завданнях («Відгадай автора – казкового героя», «Цибуля й хрін», «Ми на груші», «Лист» ), жартівливих іграх («Питання і відповіді», «Художник», гра «Я і Ні, не Я», веселій ерудит-грі «Вгадай слово», які впродовж спілкування піднімали усім настрій.

У спілкуванні також велась мова: звідки з’явився день сміху, чи розуміють всі жарти і полюбляють сміх? Сміх додав учасникам гарного настрою та допоміг більше побачити себе, адже це таке задоволення – не тільки сміятися, але і смішити, викликаючи позитивні емоції.

 

Фотогалерея