Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Новорічно-різдвяна феєрія» біля клубу «Юність»

DSC 0250Новий рік. Різдво. Це свята миру, душевного спокою, відпочинку для всіх нас і кожного зокрема. Але найбільше на ці свята чекають діти. І не тільки тому, що це час вручення довгоочікуваних подарунків. Найголовніше – це очікування якогось дива, новорічно-різдвяної казки.

І ось, 20 січня 2016 року, на майданчику біля дитячо-юнацького клубу «Юність» міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбулося свято «Новорічно-різдвяна феєрія», на яке завітав вертеп з Маланкою та Василем від гуртка «Молодіжний клуб», який налаштував глядачів на святковий феєричний настрій.

Вихованці вокальної школи Ірини Шабан Лілія Хільчук та Роксолана Харевич дарували маленьким та дорослим мешканцям мікрорайону новорічно-різдвяні пісні. А ще діти залюбки гралися, водили хороводи, колядували, щедрували, віншували з Різдвом Христовим та Новим роком, а в дарунок за це отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання і коляднички від міського голови Руслана Марцінківа.

Фотогалерея