Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

На Вічевому майдані відбулась «Феєрія сонячного літа»

15 червня 2018р. на Вічевому майдані відбулась справжня «Феєрія сонячного літа» за участю вихованців з дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. Розважальне свято проходило  за сприяння міського голови Руслана Марцінківа в рамках другого міжшкільного фестивалю «Злива мрій», організованого Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Свою танцювальну майстерність демонстрували вихованці з дитячо-юнацьких клубів «Мрія» з танцювального колективу «Лібра» (керівник Лілія Глива),  «Прометей» з клубу спортивного танцю «Динамо» (тренер Ельміра Левицька), «Золота ракетка» та «Сучасник» з танцювальної студії «Арт-данс» (керівники Наталія та Сергій Дехтяр), «Гарт» та «Оріон» з танцювальної студії «Смайл» (керівник Вікторія Семенюк) та ансамбль естрадно-спортивного танцю «Енергія» (керівник Лілія Клюс). Гарний настрій своїми музичними вітаннями створювали вихованці дитячо-юнацького центру та клубу «Легінь» з вокальної школи«Crystal Voice» (керівник Ірина Шабан).

Діти та дорослі із задоволенням брали участь у веселих іграх, забавах та танцювальних флешмобах з ведучими Діаною Прунько, Ангеліною Твердохліб, Андрієм Ломеєм, Іриною Антоняк, Марією Кенюк та казковими персонажами, вихованцями гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Леся Зваричук).

Всі учасники свята отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, а глядачі – море позитивних емоцій від зустрічі з юними талантами.

Фотогалерея