Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Музично-поетична година миру «У дружбі живемо – мир збережемо»

Мир на землі — це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,

Мир на землі — це дім і мама, й тато,
Й любові стільки — просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті — хліба коровай.

У дитячо-юнацькому клубі «Прометей » для вихованців клубу було проведено музично-поетичну  годину «У дружбі живемо – мир збережемо».
На жаль, нинішній Міжнародний день миру затьмарює наша спільна біда, тривають бої, гинуть співвітчизники, наші патріоти…Ми живемо в незалежній Україні і ми пишаємось, що маємо свою державу, мову, землю, традиції і символи. Справжній патріот є той, хто своїми вчинками, поведінкою, працею і знаннями зміцнює її могутність.

На годину миру завітали працівники філіалу бібліотеки №6, які оформили виставку книг на тему «Щастя – це мир на землі» та розповіли повчальні притчі про життєві цінності.

Ведучими музично-поетичної  години миру  були Альбіна Фреїв та Анастасія Любчик, які також проводили з дітьми флешмоби «Нездолати Україну» та «Я, ти, він, вона – Україна в нас одна», а юні співачки з вокальної студії «Mery» (керівник Марина Стефанів) Ліза Тимофійчук та Анна Романів подарували усім присутнім музичні вітання.

Організувала годину миру педагог-організатор Христина Микицей. На завершеня заходу усі присутні отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея