Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Молодь вшанувала пам'ять Кузьми Скрябіна

20514 березня на Вічевому майдані відбулося вшанування пам’яті легендарного музиканта, неординарної особистості, патріота України – Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді.

Розпочався захід хвилиною мовчання. Всі, хто прийшов у цей вечір на майдан вшанувати пам'ять Кузьми, мали можливість послухати кавер версії його пісень у виконанні вихованців вокальної школи Ірини Шабан: Ані Сумер, Вікторії Дарій, Соломії Варениці, Вікторії Шостак, Вікторії Ленюк, Юлія Чікель, Валентини Яремчук. Вихованці хореографічного клубу «Кармен» підготували танцювальні композиції. Пісні Кузьми Скрябіна лунали також у виконанні Володимира Боднарчука, Андрія Маврика, Мар'яни Фесюк, Юлії Крижалко та Ірини Шабан. Під час заходу на екрані транслювали відео його пісень.

Вихованці «Молодіжного клубу» та члени дитячо-юнацького самоврядування міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання теж взяли активну участь у заході. Ведучою була цьогорічний стипендіат міської ради Юлія Чікель.

Фотогалерея