Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття»

Минуло вже багато років з дня народження славного сина України, але в багатьох українських родинах ви бачите прикрашений вишитим рушником портрет Кобзаря. Він – як член сім’ї , як найдорожча людина. Життєвий і творчий шлях поета Тараса Шевченка і його патріотизм були і є зразком для підростаючого покоління, а рядки з віршів:

Учітесь, брати мої,

Думайте, читайте,

І чужому научайтесь,

Свого не цурайтесь

Не втратили своєї актуальності і сьогодні.                           

10 березня 2023 року у дитячо-юнацькому клубі «Прометей» педагог-організатор Христина Микицей підготувала виховний захід «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» з метою популяризації мистецької спадщини  Т.Г.Шевченка та розвитку творчих здібностей дітей  і молоді. У літературних змаганнях взяли участь дві команди: «Шевченкові діти» з клубу «Прометей» та «Тарасові нащадки» – з  клубу «Ринг».

Між конкурсними завданнями  з піснями на слова Т.Шевченка виступили вихованці вокальної студії «Мері»: Марічка Федак, Софійка Прунько, Назар Цапар та Василь Стефанів (кер. Марина Стефанів).

Ведучими були Анастасія Прунько, Василь Стефанів, Назар Цапар та  Софія Козачок. На завершення заходу діти отримали солодощі від Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея