Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Майстер-клас «Мова танцю»

 07 лютого 2020р. у дитячо-юнацькому клубі «Прометей» відбувся майстер-клас з танцювального етикету під назвою «Мова танцю».

Розпочався захід із короткого прологу про танцювальний етикет, культуру рухів і стилі танців від керівника молодіжного клубу «New Stars» Марини Стефанів.

Згодом всі зарядилися енергію під час танцювального флешмобу від вихованок молодіжного клубу «New Stars» Альбіни Фреїв та Анастасії Любчик. Першою гостею була керівник хореографічного відділення мистецького центру «Акторко» Анна Тарас, яка всім присутнім продемонструвала елементи вальсу. Вона справжня майстриня своєї справи, тому діти були у захваті. Після, була цікава вікторина, із якою учасники впоралися на відмінно.

І на завершення танцювального майстер-класу всі  учасники мали змогу ближче познайомитися із хіп-хопом, елементи якого продемонстрували тренерки клубу спортивного танцю «Динамо» Ельміра Левицька та Каріна Касіян. Діти були дуже задоволені, було багато руху та емоцій. Відчувається, що діти ростуть і розвиваються.

 

Фотогалерея