Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Літній шашковий турнір серед дітей мікрорайону

Шашки – найдавніша гра, яка підкорила мільйони людей.  І сьогодні, незважаючи на величезну популярність комп'ютерів і смартфонів, не втрачає своєї актуальності. Шанувальники цієї гри стверджують, що шашки – це не просто гра, а цілий світ інтелектуального дозвілля. 

20 червня 2019 року педагог-організатор-методист клубу «Легінь» Любов Савчук організувала для дітей мікрорайону літній шашковий турнір, який проходив на свіжому повітрі. Головний суддя – Куцик І.Р. – вправно керував турнірними іграми.

Серед зелені трав меліси та м’яти у майстерності  гри в шашки  змагалися 19 учасників – діти різного віку від 7 до 15 років. Було визначено переможців. Серед хлопців: 1-ше місце – Мельник Назар, 2 місце - Чайковський Денис, 3 місце – Зубрицький Юрій. 

Дівчата розділили місця наступним чином: 1 місце – Чайковська Яна, 2 і 3 місця – сестрички Федунь Таня і Федунь Яна.

Всі учасники отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Дитячий  шашковий  турнір пройшов успішно. Додав і дітям і батькам гарного настрою. Діти знайшли нових друзів та отримали нові знання і досвід. Сподіваємося, що  ці турнірні ігри  допоможуть дітям покращити свій  рівень, і наступного року вони будуть сильніші у цій грі.  

А ще були рухливі індивідуальні та командні спортивні ігри. По завершенню розваг діти полили розсаду на клубній ділянці. Бо ж літо! Сонце!

 

Фотогалерея