Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Літня школа «Творче літо». День перший

Дочекалися… 8 липня 2019 року ми, дітвора з різних мікрорай       онів нашого рідного Івано-Франківська, зібралася в стінах  дитячо-юнацького клубу «Богатир». Адже розпочала свою роботу друга зміна літньої школи «Творче літо».

Як розповіли нам педагоги-організатори Любов Іванівна та Володимир Ярославович, для нас заплановано багато цікавих різноманітних заходів: майстер-класи, руханки, флешмоби, спортивні естафети, рухливі ігри на свіжому повітрі, культпохід в театр кіно «Люм’єр» та ще щось цікаве та пізнавальне. Та для нас це поки що секрет.

Так як нас чимало, ми розділилися на дві групи. І ось настав час знайомитися. Креативні ігри та веселі руханки з нами провели Любов Савчук та Мілана Яцків.

Тим часом інша група з великим задоволенням згадувала народні традиції, виготовляючи купальський віночок разом з Іванною Федоренко та Оленою Гулькою.

В перерві між заняттями смакували печивом з запашним чаєм та грали в рухливі ігри на свіжому повітрі.

Наступні наші заняття теж були нам цікаві. В той час як одна група мала змогу досхочу повправлятися в навичках гри в настільний теніс, проявити свої творчі таланти в танцювальному мистецтві, інша група під керівництвом Наталії Мислюк виготовляла сердечка, декоровані кавовими зернами, які заполонили неповторним ароматом кави кімнату клубу. А ще педагог-організатор Володимир Костецький нагадав нам про правила техніки безпеки, провівши для усіх нас вступний інструктаж.

З нетерпінням чекаємо завтрашнього дня. Бо тут нам цікаво та весело. І це лиш початок!

Учасники літньої школи

 

Фотогалерея