Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Літературний марафон «Книги – це дивний світ»

Традиційно наприкінці березня в Україні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Адже, книга – одне з найбільших чудес, створеною людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Вони відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє.

22 березня 2018 року в дитячо-юнацькому клубі «Легінь» відбувся літературний марафон «Книги – це дивний світ». Педагог-організатор-методист клубу «Легінь» Любов Савчук та вихованка Вікторія Болгар підібрали цікаві та пізнавальні конкурси («Жарт за жартом», «Хто швидше», «В яких казках живуть ці звірі?», «Телеграма від казкового героя», «Швидкіший потяг»). Жваве зацікавлення виявила гра «Реклама», в ході якої вихованці знайомили учасників з виставкою книг «Книжковий калейдоскоп», розмаїтим доповненням якої стали книжкові закладки, які виготовили вихованці гуртка художньої вишивки «Казкові візерунки» (керівник Н.Шаблій). Діти з цікавістю слухали розповідь про виникнення книги.

Надзвичайно емоційно пройшов літературний марафон, що дозволив дітям поринути в загадковий світ казки і ще раз зустрітися з улюбленими героями та познайомитися з не менш цікавими новими.

По завершенні всі учасники традиційно отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

Фотогалерея