Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Конкурс "Міс клубів - 2012"

IMG 051331 березня 2012 року в приміщенні дитячо-юнацького клубу «Мрія» відбулося феєричне, чарівне свято – конкурс краси і грації «Міс клубів – 2012». Учасниками конкурсних випробувань стали найчарівніші і найсміливіші представниці клубів за місцем проживання: Дубницька Христина, Кокура Вікторія, Драпан Ірина, Клюка Анна, Онищук Мар’яна, Дояк Леся, Петрик Анна, Кокар Христина, Коваль Ліда та Сисак Мар’яна.

Оцінювали вроду, талант та непересічні якості наших красунь високоповажне журі у складі: голова журі – Леся Зваричук, директор міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання; члени журі – Вікторія Гривнак, методист міського центру дитячо-юнацької творчості та Вікторія Ломей, голова ОСББ «Сучасне житло».

Протягом свята дівчата брали участь у різних конкурсах. Спочатку завданням кожної з них було цікаве й оригінальне представлення власного «я». Кожна конкурсантка підготувала цікаву мультимедійну презентацію, де продемонструвала неабиякі свої таланти та захоплення. У конкурсі «Дефіле у вишиванках» дівчата виявили себе у ролі граційних моделей, запальних та екстравагантних актрис.

Цікавим був і конкурс «Творчі фантазії». Кожна з учасниць підготувала виготовлений власними руками подарунок для свого клубу. Глядачі та журі були приємно вражені різноманітністю та щедрістю конкурсанток.

Кажуть бути справжньою Пані великий талан. Але тоді якими ж талантами повинна володіти юна Панночка? Про це всі дізналися у наступному випробуванні «Зорепад талантів». У цьому конкурсі журі оцінювало не лише оригінальність виступу, а й манеру дівчини тримати себе на сцені перед чималою публікою. Оцінювалась власне цікавість, артистичність учасниць, створені ними образи. Дівчата впорались з цим завданням на «відмінно».

Фотогалерея