Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Колядує Україна – колядуєм я і ти»

tvСаме під такою назвою 17 січня 2013 року в дитячо-юнацькому клубі «Легінь» відбулося святкове дійство з циклу «Новорічно-різдвяна феєрія».

В святково прикрашеній залі  лунали колядки та віншування у виконанні вихованців гуртків «Казкові візерунки», «Диво», «Знавці довкілля», «Рослини-символи України» та секції «Шахи».

Програма свята була насиченою. Тут були і хороводи з іграми, і рухливі спортивні змагання, і запальні танці, і дитячий спів, і різноманітні конкурси. Педагог-організатор Любов Савчук провела інтелектуальну вікторину  «Зима іде – свята несе», в ході якої діти ще раз пригадали традиції та звичаї нашого народу.  Святковий настрій Різдва дарували  вихованці вокальної студії Ірини Шабан: Ярослав П’юревич, Яна Звєрєва, Ліля Москаль та  Юлія Романюк.

З великим бажанням  брали участь у цьому святі і батьки. Вони теж не відставали від дітей. Прийшовши на свято в традиційному  національному  одязі, були дуже активними учасниками дійства. Родзинкою свята стало визначення переможців на кращий національний стрій. Серед батьків переможницею стала Гринюк-Коваль Катерина Василівна, а серед дітей – Руслана Шевчук  і Таня Губська.

Фотогалерея