Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Романтик"
Детальніше

Інтерактивна година «Мій світ у кольорах веселки»

29.11.2021 Новини клубу - Романтик

Світ кольорів – безмежно цікавий та захопливий. Різноманітні барви оточують нас всюди. Світ кожної дитини яскравий, як веселка!

Детальніше

Інформаційний дайджест «Планета толерантності»

18.11.2021 Новини клубу - Романтик

16 листопада 2021 року до Міжнародного дня толерантності педагог-організатор Олена Гулька провела для вихованців дитячо-юнацького клубу «Романтик» інформаційний дайджест «Планета толерантності». Чи можна навчити дітей толерантност ...

Детальніше

Година творчості «Золота осінь»

23.10.2021 Новини клубу - Романтик

Осінь – надзвичайна чарівна і казкова. Вона одягає весь світ навколо у яскраві шати. Ця чудова пора багата на різні природні матеріали, але у фаворитах, як і завжди, у дітей залишається опале жовте листя.

Детальніше

Патріотичний флешмоб «Всі ми діти козацького роду»

15.10.2021 Новини клубу - Романтик

13 жовтня 2021 року до Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці, вихованці клубу «Романтик» та педагог-організатор Олена Гулька провели   патр ...

Детальніше

Малюнкова творчість на асфальті «Мир я уявляю так»

24.09.2021 Новини клубу - Романтик

23 вересня 2020 року  з нагоди відзначення Міжнародного Дня миру за допомогою крейди та дібраної кольорової гами діти створили неординарні малюнкові шедеври, де панує різнобарв’я та винахідливість дитячої фантазії.