Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Ринг"
Детальніше

Гра-тренінг «Світлофор ввічливості»

06.10.2017 Новини клубу - Ринг

До всіх сердець, як до дверей, Є ключики малі, Іх кожен легко підбере, Якщо йому не лінь. Ти, друже, мусиш знати їх, Запам’ятать неважко маленькі ключики твої - «Дякую» і «Будь ласка». 

Детальніше

Свято «Осінні акорди».Майстер-клас «Герб живих квітів на полотні»

02.10.2017 Новини клубу - Ринг

2 жовтня 2017 року біля дитячо-юнацького клубу «Ринг» відбулося свято «Осінні акорди», яке організувала педагог-організатор Наталя Салижин. В програмі свята були веселі ігри, запальні танці та флеш-моби. 

Детальніше

Творча майстерня «Руками творяться дива»

28.09.2017 Новини клубу - Ринг

28 вересня 2017р. у дитячо-юнацькому клубі «Ринг» відбулося заняття «Руками творяться дива», яке організувала педагог-організатор Наталя Салижин. Заняття в клубі – це і не заняття зовсім, а зустріч друзів, які разом створюють ...

Детальніше

Відбувся день відкритих дверей у клубі «Ринг»

26.09.2017 Новини клубу - Ринг

25 вересня 2017р. у дитячо-юнацькому клубі «Ринг» відбувся день відкритих дверей, організований педагогом-організатором Наталією Салижин. Діти із задоволенням взяли участь у розважальній програмі «Яскраві барви на асфальті». 

Детальніше

Відбулися естафети "У здоровому тілі – здоровий дух"

19.09.2017 Новини клубу - Ринг

18 вересня 2017 року в дитячому-юнацькому клубі "Ринг" відбулися естафети "У здоровому тілі – здоровий дух", які організувала педагог-організатор Наталя Салижин. Діти взяли активну участь у змаганнях та отримали багато позитивних емоцій.