Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Прометей"
Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

04.07.2022 Новини клубу - Прометей

Зі  щирими посмішками та позитивними емоціями відбувся  сьогоднішній день на занятті «Яблуко і черв’ячок», де діти разом з практичним психологом  Галиною Попович працювали над розвитком подій казки, з метою знаходження опо ...

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

28.06.2022 Новини клубу - Прометей

28.06 2022 р. в рамках проекту «Ми поруч, ми разом» у дитячо-юнацькому клубі «Прометей»,  Іванна Федоренко виготовляла з батьками квіти з фоамірану, які вийшли яскравими і оригінальними.

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

27.06.2022 Новини клубу - Прометей

27.06 2022 р. під час проєкту  «Ми поруч, ми разом!» в клубі «Прометей»  Іванна Федоренко виготовляла з дітьми об’ємну аплікацію у вигляді різнобарвної парасольки.

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

24.06.2022 Новини клубу - Прометей

24 червня в дитячо-юнацькому клубі "Прометей" Іванна Федоренко провела з батьками патріотичні ігри, а Христина Марущак з дітьми  виготовили  декоративну композицію у техніці паперопластики  «Совеня».

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

23.06.2022 Новини клубу - Прометей

23 червня в дитячо-юнацькому клубі "Прометей" на тренінговому занятті "Безпечне місце" діти з психологом Квітославою Куновською  вчилися усвідомлювати відчуття комфорту і безпеки, розвивати уяву, довільно регулювати свій емоційний стан.