Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Оріон"
Детальніше

Година творчості «Новорічна витинанка»

09.01.2018 Новини клубу - Оріон

Різдвяні свята – найбільш святковий зимовий час. Саме в такий період всі ми декоруємо наш будинок, робимо частування, готуємо друзям гостинці. Особливо обожнювані, а також, напевно, найбільш доступні різдвяні прикраси, які ще виготовляли наші бабусі ...

Детальніше

Екскурсія святковим Різдвяним містом

05.01.2018 Новини клубу - Оріон

Свято Різдва чекають з нетерпінням і дорослі, і малі. Воно приносить чимало радощів, веселощів та солодощів. Свято тішить своїм затишком, спокоєм та надіями на краще майбутнє. 

Детальніше

Творча майстерня «Наповнюй все любов’ю у кожному серці» в клубі «Оріон»

28.12.2017 Новини клубу - Оріон

Тільки випаде перший сніг, а всі вже передчутті чарівного і довгоочікуваного свята – Нового року. 28 грудня 2017р. педагог-організатор Іванна Федоренко разом з вихованцями вирішили як слід підготуватись до свят і виготовити новорічні прикраси. 

Детальніше

Виставка дитячих робіт в клубі «Оріон» - «Осінь сплітає барвистий вінок»

10.11.2017 Новини клубу - Оріон

10 листопада 2017 року в клубі «Оріон» пройшла виставка дитячих поробок «Осінь сплітає барвистий вінок», яка вразила фантазією, талантом та майстерністю виконаних робіт! 

Детальніше

Свято «Ми діти козацького роду, землі української цвіт» в клубі «Оріон»

11.10.2017 Новини клубу - Оріон

11 жовтня 2017 року на майданчику біля дитячо-юнацького клубу «Оріон» відбулось свято «Ми діти козацького роду, землі української цвіт», присвячене Дню козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.