Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Дитячо-юнацький центр"
Детальніше

Новорічна пісня у подарунок

19.12.2017 Новини клубу - Дитячо-юнацький центр

Юні таланти Прикарпаття з вокальної школи «Crystal Voice» підготували для мешканців нашого міста подарунок – чудову пісню «Загадай на Новий Рік» та новорічний відеокліп. Слова та музику пісні написала викладач вокальної школи ...

Детальніше

Святкова акція «Подарунок другу»

14.12.2017 Новини клубу - Дитячо-юнацький центр

До дня Святого Миколая Через поля, через гай У червонім кожушку Поспішає Миколай На санчатах по сніжку. 14 грудня педагог-організатор Ангеліна Василів провела у дитячо-юнацькому центрі святкову акцію «Подарунок другу». 

Детальніше

Вихованці ДЮЦу ознайомилися з правилами використання вогнегасника

07.12.2017 Новини клубу - Дитячо-юнацький центр

07 грудня 2017 року у дворі біля дитячо-юнацького центру педагог-організатор Ангеліна Василів ознайомила вихованців з правилами використання вогнегасника. Діти мали змогу спробувати як він працює на практиці. 

Детальніше

Виховна година «Не згасни, свічко пам’яті»

27.11.2017 Новини клубу - Дитячо-юнацький центр

Ти кажеш не було голодомору? І не було голодного села? А бачив ти в селі пусту комору, З якої зерна вимели до тла? 23 листопада 2017р. у дитячо-юнацькому центрі педагог-організатор Ангеліна Василів провела виховну годину «Не згасни, свічко пам&rsquo ...

Детальніше

Творча майстерня: виготовлення виробів з природного матеріалу «Щедра осінь»

02.11.2017 Новини клубу - Дитячо-юнацький центр

02 листопада 2017 у дитячо-юнацькому центрі відбулася творча майстерня: виготовлення виробів з природного матеріалу «Щедра осінь», яку організувала педагог-організатор Ангеліна Василів.