Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ
НОВИНИ КЛУБУ "Богатир"
Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

08.06.2022 Новини клубу - Богатир

08 червня 2022 року під час проєкту "Ми поруч, ми разом" психолог  Оксана Куничак провела з дітьми розвивальне заняття з елементами пальчикової гри, веселої руханки та створювали книжечку "Про мене".

Детальніше

Проєкт "Ми поруч, ми разом!" триває

07.06.2022 Новини клубу - Богатир

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом"...теплий сонячний день розпочався із виготовлення патріотичних браслетів з Іванною Равлюк (МЦДДЮМП), а діти створювали аплікацію в нетрадиційній техніці "Казкове дерево" на майстер-класі від Інни Баламут (МЦДЮТ). Весел ...

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

06.06.2022 Новини клубу - Богатир

06 червня 2022 року  проєкт "Ми поруч, ми разом" продовжив свою роботу у дитячо-юнацькому клубі "Богатир". Світлана Бедрус (МЦДЮТ) провела для дітей цікаве інтерактивне заняття "Кольорова кицька", а батьки виконували комплекс динамічної йоги з Любов' ...

Детальніше

Проєкт «Ми поруч, ми разом» триває!

03.06.2022 Новини клубу - Богатир

Сьогодні у дитячо-юнацькому клубі «Богатир» практичний психолог Мирослава Рохман у День парашута разом з дітками провела пізнавальне заняття, на якому з підручних матеріалів виготовили малі  парашутики.

Детальніше

Триває проєкт "Ми поруч, ми разом!"

02.06.2022 Новини клубу - Богатир

2 червня дитячо-юнацький клуб «Богатир» у рамках проєкту «Ми поруч, ми разом!» запросив дітей на цікавий, різнобарвний майстер-клас «Українські замальовки», який провели Пасірська Лілія та Сенюк Ольга (МЦДЮТ).