Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Івано-Франківськ вітає учасників Чемпіонату України з класичних шахів

З 10 по 18 листопада 2018р. вперше за роки незалежності України в Івано-Франківську проходить Чемпіонат України з класичних шахів, де у шахових двобоях змагаються 70 юнаків і 29 дівчат віком до 16 років. Актова зала дитячо-юнацького центру міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання стала інтелектуальною площадкою для талановитої шахової молоді з двадцяти однієї області України та міста Києва.

Організаторами турніру, який відбувається за підтримки міського голови Руслана Марцінківа – є Міністерство молоді та спорту України, Управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Федерація шахів України, Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська дитячо-юнацька спортивна школа №3, Івано-Франківський міський центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, Івано-Франківські обласна та міська федерації шахів, Обласний шахово-шашковий клуб, перша Івано-Франківська шахова академія Ігоря Кобилянського.

Директором турніру є Василь Іванович Палагіцький, а головний суддя змагань – Міжнародний арбітр Олег Григорович Товчига.

Ведучими урочистого відкриття були Анна та Вікторія Лопушанські, які також подарували учасникам та гостям турніру пісню «Ми – українці!».

Бажаємо учасникам Чемпіонату України успіхів, нових спортивних досягнень та перемог!

 

Фотогалерея