Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Інтерактивна гра-квест «Рух, здоров’я та краса»

kdffg22 лютого 2017 року у дитячо-юнацькому клубі «Мангуста» міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання відбулась спортивно-інтелектуальна гра-квест «Рух, здоров’я та краса», яку підготувала педагог-організатор Любов Полякова. Метою гри-квесту було залучення дітей мікрорайону до здорового способу життя та вшанування Героїв Небесної Сотні.

Три команди «Юніори», «Смайлики» та «Розбишаки» пройшли шість випробувань на швидкість, витривалість, влучність. Також діти виконували інтелектуальні завдання під час вікторини «Що потрібно знати, щоб здоровим стати». Основним завдання гри був пошук букв та складання тематичних слів. Родзинкою свята став конкурс «Вгадай смак», де діти коштували та вгадували корисні солодощі.

Краси та грації додали танцювальні номери у виконанні Нівнікової Анастасії, Ковбасюк Христини, Бабинської Анастасії. А ведучі свята Шевчук Христина та Хома Людмила швидко орієнтували команди під час заходу, а також залучали дітей до ігор, конкурсів та спортивних естафет.

Фотогалерея